fbpx
Сьогодні
09:48 22 Гру 2020

Сьогодні 5 українських міністрів позмагаються у приготуванні борщу

Міністерство культури та інформаційної політики України організовує серед членів уряду кулінарне змагання з приготування борщу.

"22 грудня Міністерство культури та інформаційної політики запрошує колег приєднатися до кампанії на підтримку номінації "Культура приготування українського борщу" до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО", – йдеться в повідомленні прес-служби Мінкультури.

Зокрема, з 17:30 до 18:30 п'ятеро міністрів українського уряду в прямому ефірі позмагаються в приготуванні борщу. Рецептуру для учасників, розподіл на команди і переможне перше місце визначить шеф-кухар Євген Клопотенко.

Учасники змагання:

  1. віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина,
  2. міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко,
  3. міністр юстиції України Денис Малюська,
  4. міністр охорони довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський
  5. міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Поки ви тільки налаштовується на марафон — Культура та традиція приготування українського борщу, ми вже розпалюємо плити…

Posted by Міністерство культури та інформаційної політики України on Sunday, December 20, 2020

Як повідомлялося, у жовтні експертна рада рекомендувала Мінкультури України включити до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини "Культуру приготування українського борщу".

Кулінарне змагання відбудеться напередодні Всеукраїнської онлайн-презентації «Культура приготування українського борщу».

Вболівати за учасників можна під час live-трансляції на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики: https://www.facebook.com/MKIPUkraine

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: