fbpx
Сьогодні
08:50 21 Гру 2020

Приватні компанії виконують 50% оборонзамовлення, - Уруський

фото: Укрінформ

Більше 50% державного оборонного замовлення виконують приватні компанії в Україні

Про це повідомив віце-прем'єр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський в Facebook.

"Коли ми говоримо про реформу ОПК України, то це зачіпає інтереси і приватного сектора. Зараз українські приватні компанії виконують більше 50% державного оборонного замовлення. І з кожним роком ця частка зростає", – написав віце-прем'єр в соцмережі.

Він також розповів, що мав можливість ознайомитися з продукцією підприємств Асоціації виробників озброєння і військової техніки, які включають деякі гравці в сегменті виробництва зброї, військової і спеціальної техніки.

"Ознайомився, зокрема, з БАК "PD-2" і "Лелека", комплексом РЕБ "Нота", системою "Hermes C2″ і іншою продукцією військового призначення та подвійного використання. Частина представлених виробів вже давно успішно використовується в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Однак цю частку необхідно нарощувати і наповнювати ЗС України сучасними зразками ОВТ", – зазначив Уруський.

Також він обговорив з виробниками питання виробничої діяльності, розвитку військово-технічного співробітництва та державно-приватного партнерства, а також спільні шляхи для вирішення існуючих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: