fbpx
Сьогодні
19:56 20 Гру 2020

Кравчук заявив, що Росія гальмує будь-які питання щодо Донбасу

Фото: ukrinform.ua

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук прокоментував слова президента Росії Володимира Путіна, який сказав, що врегулювання конфлікту на Донбасі залежить від України.

Про це пише Україна 24.

"Я приведу один приклад. Є чотири підгрупи в самому Мінському процесі, у нас є соціально-економічна група. На засіданні підгрупи жодного разу не було якихось гострих суперечок, всі питання ставила Україна і пропонувала конкретні дії — на транспорті, в цілому у всіх соціальних питаннях. Ми виходили на загальну дискусію, Росія та ОРДЛО знаходили причини для того, щоб цього не робити. І все це пов'язувалося з розв'язанням політичних питань, мовляв, буде скасований закон про місцеві вибори – ми будемо розглядати це питання, це прямо говорилося з екрана", — сказав він.

За словами Кравчука, Росія пов'язує усі соціальні та економічні питання з політичними.

"Україна давала пропозиції, як і коли це можна зробити, але повторю: саме Росія пов'язувала будь-які питання – обміну утримуваними особами, економічні питання, гуманітарні – з політичними питаннями, які ніякої прив'язки там зовсім не мають", — заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: