fbpx
Сьогодні
12:43 20 Гру 2020

Білорусь закриває кордони

Цієї ночі 21 грудня влада Білорусі вирішили ввести нові правила перетину кордону і застосувати більш суворі обмеження у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє onliner.by.

Правила торкнуться як іноземців, так і білорусів, які перетинають кордон в обох напрямках через наземні прикордонні переходи з Латвією, Литвою, Польщею та Україною. Прикордонний контроль на білорусько-російському кордоні білоруськими прикордонниками не здійснюється. Це стосується як наземної ділянки, так і аеропортів.

Зберігаються обмеження на в'їзд іноземців через наземні пункти пропуску. Не пустять тих, у кого немає дозволу на постійне проживання, – тільки через аеропорт. Іноземці старше 6 років повинні надати медичні документи з негативним результатом ПЛР-дослідження на COVID-19.

Транзит через Білорусь можливий тільки через аеропорти, з документальним підтвердженням того, що він займе не більше 24 годин. У такому випадку від іноземців не вимагатимуть ні самоізоляції, ні медичного документа. Якщо ж транзит займе більше 24 годин, то через кордон пропустять лише з медичним документом.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: