fbpx
Сьогодні
13:56 19 Гру 2020

Бутусов прийшов на розмову до Міноборони

Головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов прийшов на зустріч у Міністерство оборони.

Про це він повідомляє 5 канал.

Напередодні журналісту через Facebook запропонували там роботу. У соцмережі відомство зазначило, що міністр оборони Андрій Таран зустрінеться з медійником 19 грудня.

На зустрічі планують предметно обговорити перспективи подальшої співпраці. Також у Міноборони зауважили, що тональність попереднього дискурсу була емоційною і недоречною.

Бутусов запрошення до співпраці через соцмережу вважає дивним, однак пояснює, що все ж погодився на зустріч із міністром оборони через те, що в країні триває війна.

"Це дуже дивна манера – запрошувати до співробітництва через Фейсбук. Я такого ще не бачив. Але оскільки цього разу особисто запрошення від самого міністра оборони під час війни, проігнорувати його, вважаю, неможливим. Необхідно зустрітися. І все ж таки почути причину цієї дивної історії", – сказав Бутусов.

Нагадаємо, що МОУ запросило редактора видання Цензор.НЕТ Юрія Бутусова, який відомий своєю критичною позицією щодо реформ у сфері оборони, обійняти одну з посад у відомстві.

Згодом у Міноборони заявили, що у них відсутні вакансії, які відповідали б рівню амбіцій та компетенції Бутусова. У міністерстві пояснили, що у нього, за оцінкою кадрового органу МОУ, відсутні "відповідні професійні підстави".

Бутусов своєю чергою заявив, що подає позов до суду й вимагає публічних вибачень від Міноборони.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: