fbpx
Сьогодні
13:57 18 Гру 2020

Завтра головну ялинку країни засвітять онлайн: де можна подивитися

Святкове засвічення головної ялинки країни на Софійській площі Києва відбудеться у День святого Миколая, 19 грудня, о 19:00 і транслюватиметься в режимі онлайн.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Звісно, на всіх новорічних локаціях буде контроль за дотриманням карантинних правил. Проте просимо й відвідувачів відповідально поставитись до встановлених вимог – тримати соціальну дистанцію та носити засоби безпеки! Ті, хто не матиме можливості потрапити на засвічення новорічної красуні, зможуть зробити це онлайн", – зазначила директор Департаменту культури Діана Попова.

Трансляцію дійства проведе ТРК «Київ», а також його можна буде побачити на Ютуб-каналах ТРК «Київ»,КМДА та Офіційному порталі Києва.

Як повідомлялося, для уникнення скупчення людей цьогорічний новорічний маршрут у Києві простягається на 8 км та має 7 локацій: Софійська площа, Арка дружби народів, пішохідно-велосипедний міст, парк «Володимирська гірка», Алея художників, Андріївський узвіз та Контрактова площа.

Головна ялинка країни встановлена на Софійській площі, головна ялинка Києва – біля арки Дружби народів, а центральна ялинка Подолу – на Контрактовій площі. Святкування проходитиме без фестивалів, концертів, великих сцен, фуд-кортів, будуть лише сувеніри та гарячі напої. Натомість передбачені світлові артінсталяції, фотозони, атракціони, гірки, ковзанки тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: