fbpx
Сьогодні
15:28 17 Гру 2020

Абрамовський залишається на посаді міністра екології, - депутатка

Міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України Роман Абрамовський залишається на посаді, повідомила заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Про це вона сказала на брифінгу в четвер у Верховній Раді, цитує "Інтерфакс-Україна".

"Постанову про звільнення Романа Абрамовського ми взагалі не будемо голосувати – він продовжує працювати як міністр екології".

Разом з тим вона не змогла підтвердити інформацію про те, що напередодні відбулася зустріч Абрамовського з президентом Володимиром Зеленським, в результаті якої було досягнуто певних домовленостей.

"Я не можу підтвердити, чи дійсно зустріч відбулася, але точно на фракції ми домовилися, що вона буде разом з прем'єр-міністром, президентом, представниками екологічного комітету і паном Абрамовським. Я вважаю, що вона була, і консенсус був досягнутий і міністр екології працює далі".

15 грудня стало відомо, що міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів Роман Абрамовський подав заяву на звільнення.

Водночас 16 грудня Верховна Рада не стала розглядати заяву міністра, профільний комітет попросив додатковий час на вивчення цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: