fbpx
Сьогодні
12:49 16 Гру 2020

Шість опор на Шулявському шляхопроводі демонтували, підрядник за свій кошт буде все ремонтувати, - Кличко

Фото: facebook.com/grishyn

Після падіння трьох електроопор на Шулявському шляхопроводі, фахівці обстежили інші опори та деякі демонтували. Генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію об'єкту, здійснить всі роботи за свій кошт.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав у соцмережах.

"Я також обурений тим, що на шляхопроводі, відкритому рік тому, впали три опори освітлення. На новий міст підрядник дав гарантію 50 років!

Повідомлю, що фахівці обстежили всі опори освітлення. Ті, що викликали сумніви щодо надійності укріплення, – демонтували. Вночі підрядник здійснив демонтаж шести опор. І оперативно встановить стовпи з посиленням несучої конструкції. Підкреслю: генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію об'єкту, здійснить всі роботи власним коштом!

Також «Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд», як замовник будівництва, звернеться в суд щодо відшкодування підрядником збитків за пошкоджені автомобілі киян. 

Висновки щодо якості робіт та безпечності експлуатації об'єкту надає компанія з технічного нагляду – як незалежна організація.

Прокуратура столиці порушила кримінальну справу за статтею «Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд», – написав мер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: