fbpx
Сьогодні
16:07 16 Гру 2020

На Майдані поновилися сутички між протестувальниками та поліцією

English version here

фото: Укрінформ

У Києві на Майдані Незалежності відбулася сутичка поліцейських з протестувальниками підприємцями, які другий день вимагають скасувати обмеження для ФОПів

Про це повідомляє "Бабель".

Протестувальники привезли на Майдан додаткові намети, генератор і листи пінопласту, щоб на них сидіти. Поліцейські підійшли до стели, де протестувальники постелили "матраци", і вимкнули генератор, після чого їх обступили люди.

Частина поліцейських, користуючись моментом, зірвала кілька наметів і забрала пінопласт. Це спровокувало невелику сутичку, у результаті якої ніхто не постраждав.

Протестувальники заявили, що викликали на місце слідчо-оперативну групу, щоб написати заяву (деякі стверджують, що у них вкрали речі) та зʼясувати причину конфіскації пінопласту.

Нагадаємо, учора через протести підприємців були перекриті вулиці Грушевського, Садова та Інститутська. Це — найчисельніший мітинг ФОПів за останній час.

Під час мітингу відбулися зіткнення протестувальників із поліцією, унаслідок чого 40 поліцейських отримали хімічні опіки очей.

Верховна Рада 1 грудня ухвалила закон, яким відтермінувала на рік обов'язкове застосування касових апаратів для деяких ФОПів. (№4439-д). 7 грудня Президент Володимир Зеленський підписав цей закон.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: