fbpx
Сьогодні
17:47 16 Гру 2020

На КПВВ "Новотроїцьке" відкрили сервісний центр

Фото: пресслужба Донецької ОДА

Сьогодні, 16 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил відкрили багатофункціональний сервісний центр на КПВВ "Новотроїцьке".

Про це повідомляє пресслужба Донецької ОДА.

Об'єкт споруджений за аналогом відкритого у листопаді пілотного сервісного центру у місті Щастя Луганської області. У складі сервісного центру діятимуть ЦНАП, відділення банку та "Нової пошти", фельдшерський пункт, який забезпечить, зокрема експрес-тестування на COVID-19, у майбутньому тут буде безоплатна правова допомога (для цього є приміщення).

КПВВ Новотроїцьке КПВВ Новотроїцьке

КПВВ Новотроїцьке КПВВ Новотроїцьке

"Мені приємно сьогодні засвідчити, що це вже другий проєкт. Якщо в Щасті це був пілотний проєкт, то сьогодні це вже стандарт. Сьогодні у Новотроїцькому ви бачите новий сервісний центр, який біля КПВВ має забезпечити людей, що перетинають лінію зіткнення, практично всіма необхідними державними сервісами, починаючи від Центру надання адміністративних послуг, – ми сьогодні чули, що до ста адміністративних послуг вони вже готові надавати і потім будуть збільшувати перелік послуг", – сказав віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції ТОТУ Олексій Резніков.

КПВВ Новотроїцьке

Також, як повідомляють у штабі ООС, заступник командувача Об'єднаних сил з питань застосування ДПСУ полковник Андрій Тишкевич розповів присутнім про функціонування КПВВ та провів презентацію сучасного обладнання для огляду та перевірки на пропускному пункті людей і транспортних засобів.

"Інфраструктура КПВВ "Новотроїцьке" включає в себе 14 модулів перевірки документів, що дає можливість одночасно перевіряти 28 осіб, – зазначив полковник Тишкевич. – Таким чином, встановленим порядком, протягом поточного року через КПВВ пропущено 540 тисяч осіб та 92 тисяч транспортних засобів", – зазначив він.

КПВВ Новотроїцьке

Планується, що у 2021 році всі КПВВ, які є сьогодні в Україні на лінії дотику у Донецькій та Луганській областях та у Херсонській – на адмінмежі з АР Крим, будуть забезпечені такими сервісними центрами.

Нагадаємо, з 10 листопада відновили роботу усіх КПВВ на лінії розмежування, які будуть працювати щоденно з 8 до 16 години.

Ще раніше Президент України проінспектував новий КПВВ "Щастя".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: