fbpx
Сьогодні
20:34 16 Гру 2020

Мендель пояснила падіння рейтингу Зеленського

Речниця президента України Юлія Мендель вважає, що Володимир Зеленський попри зріст рівня розчарування формує нові ціннісні смисли для України.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Доля лідера – брати відповідальність і рухати вперед країну, попри критику та зниження рейтингів. І Володимир Олександрович формує нові ціннісні смисли для України, відкидаючи спрощені формулювання української ідентичності, які намагалися створити попередні президенти", – пише Мендель.

Речниця переконана, що Зеленський розуміє "усе розмаїття, складність, суперечливість, багатозначність, строкатість українського суспільства" і намагається вести до примирення та єдності.

"Важко впроваджувати зміни, які перетворюватимуть українські системи та інституції на сильний та стабільний фундамент потужної держави, де кожен буде почуватися захищеним, де працюватимуть соціальні ліфти і цінуватимуть за таланти, вміння і старання, де сильна економіка працюватиме для кожного, а кожен працюватиме для спільної економіки", – стверджує Юлія Мендель.

Водночас позитив вона вбачає у тому, що Зеленського було визначено політиком 2020 року.

Будувати таку країну після 28 років грабування, з відсутністю політичних еліт та слабкими інституціями – завдання для сильних. І пройти складний шлях критики й розчарування – під силу лише справжньому лідеру, – Мендель.

Нагадаємо, що за довгий час Зеленський вперше поступився у рейтингу довіри українців.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: