fbpx
Сьогодні
20:28 15 Гру 2020

Венедіктова взяла під контроль розслідування справи, в якій фігурує ФФУ

фото: Офіс генпрокурора

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова увійшла в групу прокурорів у справі про можливі зловживання представників законодавчої та виконавчої влади разом з посадовими особами Федерації футболу України.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Наступне кримінальне провадження, в якому я хочу розібратись і взяти під контроль хід слідчих дій – справа про можливі злочини представників законодавчої та виконавчої влади разом із службовими особами Федерації футболу України. В свій час справа була дуже гучною, супроводжувалась журналістськими розслідуваннями, але з незрозумілих причин застигла як холодець", – написала Венедіктова.

Вона повідомила, що провела спільну нарадуз детективами Національного антикорупційного бюро та прокурорами САП, щоб визначити перспективи у цій справі.

"Скажу відверто, в мене виникло відчуття, що в футбол грали не спортсмени, а правоохоронці. Між собою. Тож, від сьогоднішнього дня я в групі прокурорів. Як тільки отримаю матеріали справи, визначу конкретний план слідчих дій, спрямований на досягнення результату. Вірю, що спільними зусиллями відкриємо рахунок", – додала генпрокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: