fbpx
Сьогодні
12:36 15 Гру 2020

Шмигаль обіцяє повне фінансування медицини, а мажоритарників не влаштовує одна правка в держбюджеті, - нардеп

Дмитро Разумков запросив на нараду представників фракцій і груп, а також главу бюджетного комітету Ради, щоб обговорити прийняття держбюджету-2021. Нардеп фракції "Слуга народу" Олександр Качура повідомив, що частину депутатів-мажоритарників не влаштовує одна правка, а Денис Шмигаль обіцяє повне фінансування медицини.

Про це Качура написав в своєму телеграм-каналі.

"Була оголошена перерва для проведення консультацій фракцій щодо голосування за державний бюджет. Багатьох депутатів, зокрема мажоритарників, людей, які мають відношення до місцевого самоврядування, не влаштовує те, що у територіальних громад забирають так званий "паливний акциз", який повинен йти в місцевий, а не центральний бюджет. Якщо ця правка не ​​буде проголосована, то багато депутатів можливо будуть голосувати проти документа в цілому.

Прем'єр-міністр пообіцяв, що медицина буде профінансована в необхідному обсязі: тобто в бюджет буде закладена прописана сума, але потім уряд в ручному режимі буде давати гроші на необхідні напрямки протягом року. Тобто сума, яка закладається в бюджет, не остаточна для фінансування медицини, вона буде весь час доповнюватися", – написав нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: