fbpx
Сьогодні
14:08 15 Гру 2020

На Хрещатику підприємці мітингують проти карантину: рух транспорту обмежений

фото: Укрінформ

В Києві кількатисячна демонстрація підприємців перекрила Хрещатик. 

Про це пише Укрінформ.

Підприємці протестують проти введення карантинних обмежень, а також проти посилених таких обмежень на території країни в період з 8 по 25 січня.

фото: Укрінформ

поліція

фото: Укрінформ

Учасники акції протесту "СТОП локдаун!" намагалися встановити на Майдані Незалежності в центрі Києва намети, але правоохоронці перешкодили їм.

Як видно з розміщених у соцмережах відеороликів, у відповідь протестувальники запалили димові шашки, відбулися локальні сутички між поліцією та активістами.

Наразі обстановка на головній площі столиці стабілізувалася.

У свою чергу, Патрульна поліція повідомила в Telegramканалі, що в зв'язку з проведенням масових заходів навулиці Хрещатик, рух транспорту тимчасово обмежено.

Як повідомлялося, учасники акції "СТОП локдаун!" вимагають скасувати карантинні обмеження для малого і мікробізнесу, а також ухвалити законопроекти №3853-1 (2) і №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування. Організатор акції – "SaveФОП".

мітинг фопів

Раніше зранку також через протести підприємців були перекриті вулиці Грушевського, Садова та Інститутська. Це — найчисельніший мітинг ФОПів за останній час.

Верховна Рада 1 грудня ухвалила закон, яким відтермінувала на рік обов'язкове застосування касових апаратів для деяких ФОПів. (№4439-д). 7 грудня Президент Володимир Зеленський підписав цей закон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: