fbpx
Сьогодні
21:08 14 Гру 2020

У КВУ заявили, що "Слуга народу" ігнорує терміни надання звіту про фінансову діяльність

Партія "Слуга народу" за 7 місяців не надала фінансовий звіт про свою діяльність.

Про це повідомили в Комітеті виборців України.

Відзначається, що звіт повинен надаватися не пізніше травня місяця, однак через зміни в закон "Про політичні партії в Україні" звітування перед було перенесено до закінчення карантину.

"Але незважаючи на це, всі інші парламентські партії (" Європейська солідарність ", ВО" Батьківщина "," Опозиційна платформа – За життя "," Голос ") звіт за I квартал 2020 року оприлюднили, додали в КВУ. Їх звіти доступні на вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції ", – заявили в матеріалі.

У пресцентрі КВУ розповіли, що у звіті про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру партії звітують про доходи та витрати за звітний період, в тому числі про кошти, отримані з державного бюджету України. Тому парламентські партії не повинні зволікати з поданням звіту, прикриваючись карантином.

"В "Слузі народу" обіцяли вказати в фінансовому звіті витрати на проведення всеукраїнського опитування 25 жовтня, однак спрогнозувати, коли це буде зроблено, поки неможливо. На сьогодні партія не подала навіть звіт за I квартал 2020 року", – додали в КВУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: