fbpx
Сьогодні
09:58 14 Гру 2020

Канада отримала перші партії вакцини проти коронавірусу

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо повідомив, що до країни прибули перші партії вакцини від коронавірусу нового типу COVID-19.

Про це він написав на своїй сторінці у твіттері.

"Перша партія доз вакцини Pfizer-BioNTech від COVID-19 прибула до Канади. Але наша боротьба триває. Носіть маски та мийте руки", – заявив Трюдо.

Нагадаємо: Канада, як і Британія, США, Мексика та Бахрейн, схвалили застосування вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer і BioNTech.

Раніше повідомлялося, що  американська компанія Pfizer завершила випробування COVID-вакцини: вона ефективна на 95%/. 9 листопада компанії Pfizer і BioNTech оголосили, що їхній кандидат на вакцину проти COVID-19 показав 90-відсоткову ефективність у захисті від коронавірусу осіб, які не були раніше ним інфіковані. Встановлено, що захист досягається через 28 днів після початку вакцинації, що складається із схеми прийому двох доз.

Нагадаємо, сьогодні першою людиною у світі, яка отримала щеплення від коронавірусу, стала 90-річна мешканка Північної Ірландії Маргарет Кінан.

Велика Британія стала першою країною в світі, яка схвалила вакцину для широкого використання.  В країні будуть застосовувати вакцину від Pfizer і BioNTech.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: