fbpx
Сьогодні
22:56 13 Гру 2020

Разумков розповів, коли Рада розгляне закони про відновлення роботи НАЗК

Фото obozrevatel.com

Верховна Рада наступного тижня розгляне законопроекти про відновлення роботи Нацагентства з питань запобігання корупції (НАЗК) і про особливості складання адмінпротоколів щодо корупції суддів.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Законопроект № 4470 про відновлення повноцінної роботи НАЗК і законопроект № 4471 про особливості складання адмінпротоколів щодо корупції суддів будуть винесені на розгляд Верховної Ради з 15 по 18 грудня, уточнив глава парламенту.

"Була створена робоча група, він дійсно працює над трьома питаннями, одне з яких вже вирішене – це законопроект про електронне декларування. Він був проголосований минулого тижня в стінах парламенту. Другий аспект – це питання, пов'язані з врегулюванням роботи НАЗК, з тими висновками, які були зроблені Конституційним судом. і також є два законопроекти, зареєстровані профільним комітетом, і я сподіваюся, що цього тижня (з 15 по 18 грудня, – ред.) вони будуть проголосовані", – сказав Разумков.

Він також вважає за необхідне ухвалити закон про регламент Конституційного суду. На думку Разумкова, оскільки парламент "живе за такими правилами, і інші теж повинні жити за такими правилами".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: