fbpx
Сьогодні
16:29 12 Гру 2020

Ціни на квитки на потяги почнуть рости з весни: в "Укрзалізниці" назвали причину

Фото Reuters

"Укрзалізниця" закладає у свій фінансовий план на 2021 рік плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць, починаючи з 1 березня, щоб інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.

Про це у відповідь на запит УНН повідомив керівник комунікації і маркетингу "Пасажирської компанії" АТ "Укрзалізниця" Олександр Шевченко.

"У своєму фінплані на 2021 рік ми закладаємо плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць, починаючи з 1 березня. Ціни на подорожі залізницею так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту, при цьому ми продовжимо робити акцент на розвитку програм лояльності, особливих умов для групових перевезень, корпоративних карт і продовжимо разом з Міністерством інфраструктури працювати над динамічною тарифікацією і знижками. Індексації цін на пасажирські перевезення не відбувалося вже кілька років, ми тримали ціни протягом всього карантину, тому і зростання закладаємо дуже плавне: на 2% в місяць", – сказав директор "Пасажирської компанії" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

За його словами, це дозволить їм отримати понад півмільярда гривень доходу, що не перекриє всіх витрат на перевезення, але дозволить інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: