fbpx
Сьогодні
20:30 12 Гру 2020

Що найважливіше в професії моделі: Сергій Нікітюк розповів в інтерв'ю про нюанси модельного бізнесу в Україні

Експерт популярного телешоу і скаутинг директор модельного агентства "Шарм" Сергій Нікітюк заявив, що найважливіше для моделі залишитися хорошою людиною

Про це він розповів в бліц-шоу "Без гриму" Анни Буткевич.

"Найважливіше в моїй професії бачити якими хорошими людьми стають моделі, якими я займаюся, на скільки вони прислухаються до моїх порад, і як мої поради впливають на їх становлення як особистості. Це найважливіше. Тому що всі покази, зйомки, контракти рано чи пізно забудуться і залишаться в минулому. А то якими вони стають людьми, з цим їм жити все своє життя. І дуже важливо, щоб дівчинка, зловивши якийсь фарт, досягнувши вершини, не стала якоюсь твариною", – говорите Сергій.

"Випробування владою, грошима – це дуже складно, тому я завжди намагаюся контролювати, щоб вони залишалися людьми", – ділиться він.

Дивіться повну версію інтерв'ю дивіться в YouTube. Сергій Нікітюк краще за всіх знає секрети модельного бізнесу, без проблем розвіює міфи про модельні школи і розповідає, чи можна  потрапити в модельне агентство по знайомству або "через ліжко".

Раніше Дзідзьо розповів, що змінив би у гімні України, якби була можливість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: