fbpx
Сьогодні
13:42 12 Гру 2020

Кличко заявив про невдоволення роботою київських комунальників

Мер Києва Віталій Кличко доручив головам столичних районів, профільним заступникам голови КМДА та керівникам комунальних служб навести лад у місті через негоду.

Як пише він у Телеграмі, розмова була жорсткою.

"Зранку я проїхався містом, перевірив, як прибирають місто. Півтори доби вже триває негода, сильна ожеледиця. Комунальні служби звітують, що працюють. Але ситуація в районах міста, з того, що я побачив, не покращилася. Тротуари, площі, чимало переходів – суцільна ковзанка. Більше тисячі звернень киян до травмпунктів за останню добу!", – нарікає очільник Києва.

Кличко також розповів, що найбільше скарг на неефективну роботу служб на Оболоні, Святошино, на Борщагівці та Лісовому масиві.

"Главам районів наголосив, що незадоволений їх роботою. Доручив підняти всі служби і в чіткій координації ефективно прибрати території районів. Сіль і пісок скрізь є. Тому місто має бути прибране! Інакше будемо робити висновки щодо відповідності посадам керівників відповідних служб", – сказав Кличко.

Окрім того, "Київблагоустрою" він доручив перевірити, як прибирають балансові території, що закріплені за приватним бізнесом – біля кафе, ресторанів, торгових центрів.

Віталій Кличко особливо зробив акцент на тому, що київські служби мають працювати наразі цілодобово.

Друзі! Сьогодні зібрав глав столичних районів, профільних заступників голови КМДА, керівників комунальних служб. Розмова буда жорсткою.Зранку я проїхався містом, перевірив, як прибирають місто. Півтори доби вже триває негода, сильна ожеледиця. Комунальні служби звітують, що працюють. Але ситуація в районах міста, з того, що я побачив, не покращилася. Тротуари, площі, чимало переходів – суцільна ковзанка.Більше тисячі звернень киян до травмпунктів за останню добу!Найбільше нарікань на неефективну роботу служб на Оболоні, Святошино, на Борщагівці та Лісовому масиві.Люди ходять по дорогах, бо тротуарами пройти неможливо. «Київавтодор» вчасно вивів техніку і дороги в Києві почищені. Доручив керівництву «Київавтодору» допомогти районам із прибиранням місць найбільшого скупчення людей – зупинок громадського транспорту, площ біля установ, торгових центрів.Главам районів наголосив, що незадоволений їх роботою. Доручив підняти всі служби і в чіткій координації ефективно прибрати території районів. Сіль і пісок скрізь є. Тому місто має бути прибране! Інакше будемо робити висновки щодо відповідності посадам керівників відповідних служб. «Київблагоустрою» доручив перевірити, як прибирають балансові території, що закріплені за приватним бізнесом – біля кафе, ресторанів, торгових центрів. Ключове завдання всіх служб – терміново навести лад у місті. Тим більш, що найближчими днями, за прогнозом синоптиків, погода не зміниться – триватимуть дощ і ожеледиця. Тому всі служби повинні злагоджено і ефективно працювати. Цілодобово!

Posted by Віталій Кличко on Saturday, December 12, 2020

Раніше Кличко пояснив, що заважає боротися з ожеледицею.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: