fbpx
Сьогодні
22:31 11 Гру 2020

Очільником Харківської облради обрали депутата від "Слуги народу"

Головою Харківської обласної ради VІІІ скликання обрали Артура Товмасяна від "Слуги народу".

Про це повідомила пресслужба облради.

Кандидат від "Блоку Кернеса" Сергій Чернов, який очолював облраду з 2008 року, зняв кандидатуру в останній момент.

"Шляхом таємного голосування під час пленарного засідання першої сесії Харківської обласної ради VIIІ скликання головою Харківської обласної ради обрано Артура Товмасяна. Новообраний очільник є висуванцем від Політичної партії "Слуга народу", його підтримали 73 депутати", – йдеться у повідомленні.

За даними місцевого видання Status quo, кандидатура Товмасяна була єдиною, яку винесли в зал. Проти нього проголосували 15 депутатів. Ще два бюлетеня виявилися недійсними.

Водночас в "Суспільне" повідомили про те, що за рішенням фракції не голосували представники "Блоку Світличної "Разом". Також не планували голосувати представники "Європейської солідарності". У фракції ОПЗЖ кажуть, що в них "не було установки голосувати за чи проти", а всі визначалися самостійно. За даними ЗМІ, Чернов зняв свою кандидатуру за результатами зборів фракції, які відбулися 10 грудня.

Що про нього відомо? 

Товмасян з 2000 по 2002 рік працював юрист-консультантом ВАТ "Азовський". З 2005 до 2007 року був начальником Державної виконавчої служби у Жовтневому районі Маріуполя, Державної виконавчої служби Донецької області.

У вересні 2014 році Товмасян був радником голови Харківської ОДА щодо забезпечення діяльності голови та заступників голови. З 2014 по 2017 рр. він обіймав посаду заступника керівника Харківського міського управління юстиції.

У березні 2018 році Товмасян став заступником очільника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби, Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області.

З 2018 року по 2019 рік Товмасян був заступником начальника головного теруправління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальником Управління державної виконавчої служби, Головного територіального управління юстиції у Харківській області.

З 17 квітня 2020 року він обіймав посаду голови Харківської районної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: