fbpx
Сьогодні
12:08 10 Гру 2020

Bolt запустила сервіс для замовлення поїздок у Кривому Розі

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt продовжує розширюватися і запускає свій сервіс у Кривому Розі. Це вже десяте місто України, де будуть доступні швидкі та комфортні поїздки Bolt.

Для нових користувачів діятиме знижка до 50% на першу поїздку. Таким чином, її вартість становитиме від 19 грн. А користувачі, які порекомендують своїм знайомим і друзям замовити авто в додатку Bolt, зможуть стати учасниками акції «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку».

Водіїв, які підключилися до сервісу, чекають вигідні умови роботи і бонуси: комісія для активних водіїв становитиме 0%. Діятиме і програма брендування: ті, хто нанесуть на авто логотип компанії, зможуть отримувати додаткові бонуси.

«Кривий Ріг став десятим містом України, де з'явився наш сервіс. Це відмінний результат, адже поточний рік для багатьох компаній був непростим. Ми також раді, що жителі Кривого Рогу тепер зможуть замовити поїздку за доступною ціною, швидко і з комфортом дістатися до потрібного місця», ― каже операційний директор компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Bolt кривий ріг

Нагадуємо, що для захисту користувачів під час пандемії компанія Bolt запустила категорію Isolated із перегородкою між водієм і пасажиром. Завдяки такій перегородці знижується ризик поширення вірусних інфекцій та захворювань. У Кривому Розі також можна буде замовити поїздку в цій категорії.

Платформа Bolt стрімко розвивається на ринку замовлення поїздок в Україні. Восени 2020 року сервіс Bolt був запущений у чотирьох великих містах: Запоріжжі, Полтаві, Вінниці та Івано-Франківську.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: