fbpx
Сьогодні
19:10 09 Гру 2020

У Києві напали на нардепа

У Голосіївському районі Києва двоє невідомих побили народного депутата Олександра Юрченка.

Про це повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на власне джерело.

За інформацією співрозмовника видання, двоє невідомих підійшли до нардепа, почали чіплятися і ображати його, а потім завдали кілька ударів.

Після цього вони зникли на автомобілі Volkswagen.

У місті оголошено план-перехоплення.

У Голосіївському районному управлінні поліції Києва розповіли Інтерфакс-Україна, що по лінії 102 надійшла інформація не про побиття депутата, а про хуліганські дії.

Водночас джерело в правоохоронних органах уточнило агентству, що конфлікт між Юрченком та двома чоловіками стався через те, що депутат не зміг проїхати на своєму автомобілі. Між ним і двома чоловіками сталася словесна перепалка, а побиття не було.

"Швидше за все, інцидент вичерпано, розібралися на місці", — припустив співрозмовник агентства.

Нагадаємо, що 13 вересня народний депутат Гео Лерос написав у соцмережі, що кілька днів тому НАБУ затримало на хабарі помічника народного депутата Олександра Юрченка (фракція партії "Слуга народу"), який, за словами Лероса, "взяв перші 13 тисяч з 200 тисяч доларів, які передбачались народному депутату Юрченку за законопроєкт, пов'язаний з побутовими відходами". Лерос стверджував, що НАБУ зібрало достатньо доказів, і звинуватив генпрокурора Ірину Венедіктову у тому, що вона нібито "блокує санкцію" щодо Юрченка.

15 вересня генпрокурор Венедіктова заявила, що отримала від НАБУ лист з проханням підписати повідомлення про підозру народному депутату Олександрові Юрченку, але доказів недостатньо.

Водночас НАБУ опублікувало відеоматеріали стосовно передачі частини хабаря народному депутату Юрченку і закликало генпрокурора погодити йому підозру.

Фракція "Слуга народу" виключила зі своїх лав депутата Олександра Юрченка, якого НАБУ підозрює в хабарництві. 

17 вересня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру і клопотання про тримання під вартою народному депутату Олександру Юрченку, якого підозрюють в отриманні хабаря.

15 вересня Вищий антикорупційний суд обрав помічнику нардепа від "Слуги народу" Юрченка Іванові Фіщенку, якого НАБУ підозрює в хабарництві у змові з депутатом, запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави більше як 1 млн грн.

17 вересня за Івана Фіщенка внесли заставу у розмірі понад мільйон гривень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: