fbpx
Сьогодні
20:42 08 Гру 2020

В ООН висловили співчуття через загибель українського миротворця у Конго

​​Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш висловив співчуття українському народу у зв'язку зі смертю 22 листопада старшого лейтенанта Збройних сил України Олександра Бривка, який виконував завдання у складі Стабілізаційної місії ООН у Демократичній Республіці Конго.

Про це йдеться у листі Генсека ООН, надісланому, на ім'я Президента України Володимира Зеленського, про що пише пресслужба ОП.

"Висловлюю щирі співчуття родині загиблого, державі та народу України у зв'язку з цією страшною втратою, а також дякую за внесок, який зробив ваш співвітчизник у нашу роботу заради миру в Демократичній Республіці Конго", – зазначив Антоніу Гутерріш у листі.

Він запевнив, що ООН налаштована на посилення зусиль щодо пом'якшення впливу пандемії COVID-19 на миротворчі місії та запобігання її поширенню і вживатиме всіх заходів для безпеки миротворців та іншого персоналу.

Генеральний секретар ООН висловив глибоку вдячність Україні за рішучу підтримку Організації Об'єднаних Націй та, зокрема, миротворчих операцій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: