fbpx
Сьогодні
16:33 08 Гру 2020

Реформа харчування: Зеленська повідомила, що вже готують конкретні меню для шкіл

Дружина президента Олена Зеленська повідомила, що професійна робоча група почала працювати над смачним та корисним меню для закладів освіти.

Про це вона написала у соцмережах.

"Рада повідомити, що робота над реформуванням системи харчування у навчальних закладах триває та переходить на наступний етап – підготовка орієнтовних меню.

Щоб створити приклад якісного меню, ми залучили фахівців Міністерство охорони здоров'я України, Євгена Клопотенко, представників громадських організацій, експертів у галузі харчування та дитячих лікарів – ендокринологів і дієтологів.

Група працює над створенням зразків меню з рецептами страв та технологічними картками, які відповідають оновленим вимогам і нормам харчування для дітей усіх вікових груп.
Сезонні меню готуються на шість тижнів. Робота рухається швидкими темпами: вже готові меню сніданків та обідів. Надалі будуть розроблені меню для вечерь, других сніданків і підвечірків.
І я дуже рада, що в українських навчальних закладах незабаром діятимуть нові сучасні стандарти у харчуванні дітей та підлітків", – написала перша леді.

Смачне. Корисне. Збалансоване. Все це – про нове меню для закладів освіти, працювати над яким уже розпочала професійна…

Posted by Олена Зеленська on Tuesday, December 8, 2020

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: