fbpx
Сьогодні
13:25 08 Гру 2020

Офіс президента розмістить у себе аналітичний майданчик реформ, - радник Шмигаля

English version here

Офіс президента на одному зі своїх поверхів розмістить аналітичний центр для напрацювання стратегій з низки дискусійних тем.

Про це повідомив радник прем'єр-міністра Кирило Криволап, який є виконавчим директором Центру економічного відновлення, передає Інтерфакс.

"Зараз в ОП один із поверхів зачищається – там триває ремонт для того, щоб стратегічний майданчик відбувся вже на базі ОП і рухався далі. Усім зручно, коли всі гілки влади координуються на одній платформі", – сказав він під час конференції 7 грудня.

За його словами, майданчик буде продовженням експертної дискусії, розпочатої для напрацювання Національної економічної стратегії-2030.

Ухвалений парламентом президентський закон про підтримку бізнесу на час локдауну є напрацюванням такого аналітичного центру, зазначив Криволап.

"У п'ятницю парламент ухвалив пакет короткострокової підтримки (…) Зараз ми працюємо над середньо- та довгостроковими заходами стосовно авіації, сфери послуг…", – пояснив Криволап.

Окрім цього, в подальшому центр буде сфокусований на тих реформах, стосовно яких іще немає консенсусу.

"Пенсійна реформа, фондовий ринок, альтернативні фінанси, міжнародний фінансовий центр – це ті речі, щодо яких усе ще точаться дискусії. Ми запропонували зібрати в одному місці людей, які є в авангарді цих ідей, і зафіксувати за підсумками зустрічі документ – таку "фотографію" стану справ (щодо цих дискусійних тем)", – сказав виконавчий директор Центру економічного відновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: