fbpx
Сьогодні
15:37 08 Гру 2020

Міністр інфраструктури анонсував е-платформу для мультимодальних контейнерних перевезень

У 2021 році Міністерство інфраструктури планує створити окрему електронну платформу для здійснення мультимодальних контейнерних перевезень.

Про це пише міністерство.

Крім цього, Мінінфраструктури спільно з Державною митною службою, Мінфіном, Мінекономіки та Прикордонною службою працює над створенням єдиної цифрової платформи, яка дозволить бізнесу при в'їзді/виїзді до/з України заповнювати всі дані в одному цифровому вікні, не дублюючи документи для інших органів.

Для початку ініціатива буде реалізована у галузі морського транспорту, а далі пошириться на авіацію, залізницю та автоперевезення, пояснили у пресслужбі.

Криклій також подякував азербайджанським колегам за виявлену ініціативу з підготовки Концепції створення регіональної логістичної платформи GUAM-NET і заявив про повну її підтримку Україною.

Він запропонував розробляти нову платформу "на базі національних сегментів цифрових платформ, які за єдиним стандартом будуть потім інтегровані між собою".

Організація за демократію та економічний розвиток ГУАМ — регіональне об'єднання чотирьох держав: Грузії. України, Азербайджану та Молдови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: