fbpx
Сьогодні
22:30 07 Гру 2020

Україна просить США надати вакцину від COVID-19 у режимі екстреного застосування

МОЗ попросив США розглянути Україну як потенційного пріоритетного кандидата на отримання вакцин в "режимі тестування і використання в надзвичайних ситуаціях".

Як повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я, таку пропозицію озвучив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час телефонної розмови з тимчасовим повіреним у справах Сполучених Штатів в Україні Крістіною Квін.

Своєю чергою Квін запевнила, що вона зробить все можливе, щоб Україна отримала вакцини проти коронавірусу в найкоротші терміни.

"Ми підтримуємо офіційну позицію Міністерства охорони здоров'я про відмову від використання російської вакцини, яка не пройшла всі фази клінічних випробувань. Крім того, вже сьогодні ми проведемо нараду з урядом США про постачання вакцини в Україну, де обговоримо терміни і обсяги поставки", – зазначила Квін.

Також вона зазначила, що їх команда допоможе відомству розробити алгоритм і розробити план дій з логістики та планів вакцинації.

Максим Степанов обговорив з тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін поставки вакцин проти COVID-19 в…

Posted by Міністерство охорони здоров'я України on Monday, December 7, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: