fbpx
Сьогодні
17:31 07 Гру 2020

Суд зобов'язав Венедіктову відкрити справи проти нардепів Дубінського та Деркача, - ЦПК

фото: Офіс генпрокурора

Печерський районний суд за скаргами Центру протидії корупції зобов'язав генеральну прокурорку Ірину Венедіктову відкрити справи про можливу держзраду проти народних депутатів Олександра Дубінського і Андрія Деркача.

Про це повідомляє пресслужба ЦПК.

Центр звернувся до Офісу генпрокурора із заявами про злочиндепутатів Деркача та Дубінського. Вони заявили про необхідність розслідування нібито корупції обраного президента США Джо Байдена. Вони також ініціювали створення ТСК у Верховній Раді.

"Зважаючи на стратегічні стосунки України і Штатів, такі дії можна розцінювати як державна зрада. Венедіктова відмовилася відкривати справи. В Офісі генерального прокурора пояснили це тим, що ЦПК нібито "не надало фактичних даних щодо вчинення злочину", – заявили у центрі.

Суд зобов'язав відкрити кримінальні справи щодо Деркача і Дубінського.

У ЦПК додали, що Венедіктову зобов'язано відкрити справу про ймовірну брехню в декларації, відмивання коштів і ухилення від сплати податків Дубінського.

⚡⚡⚡ Печерський суд за скаргами Центр Протидії Корупції зобов'язав генеральну прокурорку Венедіктову відкрити кримінальні…

Posted by Центр Протидії Корупції on Monday, December 7, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: