fbpx
Сьогодні
13:25 07 Гру 2020

Денісова відсторонила свого представника на Донбасі після інциденту та оголосила службову перевірку

Уповноважена Верховной Ради з прав людини Людмила Денісова відреагувала на ситуацію, що її представник на Донеччині Павло Лисянський побив охоронця ресторану. Вона оголосила службову перевірку та відсторонила Лисянського від посади на час її проведення.

Про це Денісова написала у соцмережах.

"У зв'язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався  5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у місті Святогірськ повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував мене про зазначений випадок.

Наразі мною прийняте рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період.

За результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування", – написала Денісова.

Нагадаємо, що представник омбудсмена Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський побив охоронця одного з ресторанів Святогірська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: