fbpx
Сьогодні
15:45 07 Гру 2020

Міністр пояснив, як працюватиме громадський транспорт під час локдауну

“Богдан” на некогда ночном общественном, а на время карантина — дневном специальном маршруте №92Н. Используется чаще всего 12-метровый подвижной состав, несмотря на большой спрос / Фото: СТТС (tavalex2007)

Громадський транспорт під час локдауну, який можуть запровадити в січні у випадку погіршення епідситуації, працюватиме зі значними обмеженнями.

Про це міністр Кабміну Олег Немчінов сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Мова йде про фактичне користування транспортом з іще більшими обмеженнями – з використанням виключно сидячих місць», – сказав Немчінов.

Він додав, що у разі запровадження локдауну для громадян України в'їзд та виїзд з країни буде відкритим, запровадження обмежень на міжнародне сполучення не планується.

За його словами, епідеміологи прорахували варіанти у випадку запровадження локдауну і пропонують зі значними обмеженнями, з використанням виключно сидячих місць дозволити користування громадським транспортом, а також міжрайонне та міжобласне сполучення.

Денис Шмигаль раніше повідомляв, що у випадку запровадження локдауну в Україні роботу громадського транспорту не зупинятимуть. Глава уряду обіцяв оприлюднити нові карантинні обмеження 9 грудня. Під час онлайн-наради з міськими головами Шмигаль сказав, що уряд розробляє перелік можливих протиепідемічних обмежень.

5 грудня головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомляв, що в Україні під час посилення карантину в січні планується закриття шкіл, дитсадків і ТРЦ, але транспорт, готелі та гірськолижні курорти працюватимуть.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: