fbpx
Сьогодні
11:47 06 Гру 2020

Разумков виступив за збільшення фінансування на оборону і безпеку в бюджеті на наступний рік

Верховна Рада зробить усе, щоб у проекті держбюджету на 2021 рік збільшити фінансування української армії, заявляє спікер парламенту Дмитро Разумков.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми перебуваємо в непростій ситуації сьогодні: і ковід, і війна, і непроста соціально-економічна ситуація всередині держави, Ви знаєте, як розгортається фінансова криза ззовні на міжнародній арені, але хоч там як, ми навіть під час підготовки підсумкового голосування за бюджет на 2021 рік будемо намагатися знайти, і зверталися з цим в Міністерство фінансів, додаткові кошти… Те, що від нас залежатиме, ми будемо робити в межах і повноважень, і тих ресурсів, які сьогодні існують в державі", – сказав Разумков.

Спікер нагадав, що у порівнянні з 2020 роком у проєкті держбюджету на наступний рік фінансування на безпеку і оборону зменшено.

"Мене також це непокоїть, тому що я переконаний, що ми маємо збільшувати витрати на безпеку і оборону. І саме це закріплено в нашій військовій доктрині… витрати на безпеку і оборону мають зберігатися на рівні 5% (ВВП – ред.)", – зазначив Разумков.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: