fbpx
Сьогодні
11:09 06 Гру 2020

Президент пообіцяв, що фінансування української армії скорочувати не будуть

Фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Збройних сил України наголосив, що фінансування української армії у майбутньому не скоротиться ні на гривню, попри складні часи.

Про це Зеленський заявив під час урочистостей до Дня збройних сил України, про що повідомляє Укрінформ.

"ЗСУ отримають новітню та модернізовану техніку, цей процес не тільки продовжиться, але й збільшиться. Незважаючи на важкі часи, фінансування не скоротиться ні на гривню. Ми ніколи не будемо економити на власній армії, а отже і на безпеці власної країни", – запевнив Зеленський.

За його словами, реформа оборони безпрецедентна та масштабна за амбіціями. Цьогоріч Україна отримала статус партнера НАТО з розширеними можливостями, і це красномовне свідчення наших досягнень, це доказ, що ми рухаємося правильним шляхом, переконаний глава держави.

"Крім цього, наша мета – нарощувати боєздатність військово-морського флоту, а також об'єктів військово-морської інфраструктури. Це місця постійної дислокації військово-морських частин, побудова нових баз та навчальних закладів", – додав Президент.

Глава держави закликав ушанувати хвилиною мовчання героїв, які віддали своє життя за Україну, адже їхній подвиг житиме вічно і слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

Нагадаємо, сьогодні святкують День Збройних сил України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: