fbpx
Сьогодні
20:25 05 Гру 2020

У мерії Харкова пояснили, чому Кернеса не буде на першому засідання міської ради

У команді Геннадія Кернеса заявили, що мер Харкова, ймовірно, не буде присутнім на засіданні Харківської міської ради, яке заплановано на 9 грудня.

Про це повідомив УНН директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

"Скоріше за все, його (Геннадія Кернеса — ред.) не буде ось на цьому засіданні міської ради. Він не встигне. Звичайно, йому вже набагато краще, ніж було. І, думаю, маємо право сказати, що чекаємо на повернення найближчим часом. Ми ж чекали на засідання в районі 20-го числа, але його назначили на раніший термін. Тому, шансів на присутність на першому засіданні фактично 0%", – повідомив Сидоренко.

Також він розповів про те, як реагує на чутки про свою смерть сам Геннадій Кернес.

"На скільки мені відомо, спочатку йому було боляче. Але вже пізніше стало смішним. Я думаю, нікому не приємно чути, що його хоронять заживо", – зазначив Сидоренко.

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна. У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова. 15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями, які виникли на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

При цьому Кернеса знову обрали мером Харкова.

Дійшло до того, що поліція Харкова почала розслідувати зникнення Кернеса.

Згодом друг Кернеса Павло Фукс опублікував фотодоказ того, що мер Харкова живий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: