fbpx
Сьогодні
13:31 05 Гру 2020

Сущенка обрали першим заступником голови Черкаської облради

Колишнього політв'язня і журналіста Романа Сущенка було обрано першим заступником голови Черкаської обласної ради.

Про це повідомила пресслужба партії Європейська Солідарність, у котрій і перебуває Сущенко.

Кандидатуру Романа Сущенка підтримали 38 депутатів.

У Фейсбуці журналіст подякував за довіру:

"Для мене особисто та для моїх однопартійців це не лише тріумфальне рішення, несподівана зміна ритму життя та кар'єри, нове джерело знань, простір удосконалення розумових здібностей, зміцнення рефлексів та розширення можливостей інтуїції, а й нове, непросте випробування та велика відповідальність", – пише Роман Сущенко.

"Для політичної партії «Європейська Солідарність» це знакова і надзвичайно важлива подія. Її перебіг засвідчив високу довіру не лише серед електорату партії, нагадаю, що це 33 461 виборець, бюлетені яких визнали дійсними, а й яскраво продемонстрував якісну зміну політичних настроїв серед місцевих еліт на користь «Європейської Солідарності». Еліт, яким довіряє та яких підтримує майже 40% активних виборців Черкащини", – зазначає Сущенко.

Він також подякував журналістам, блогерам, фотокореспондентам та відеоператорам, які висвітлювали перебіг сесії ради за увагу та професійну роботу в інтересах громадськості.

Нагадаємо, Роман Сущенко під час свого виступу на з'їзді "Європейської Солідарністі" заявив, що поділяє цінності цієї партії.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: