fbpx
Сьогодні
19:10 05 Гру 2020

"Слуга народу" провела перше онлайн-навчання для місцевих депутатів

Партія «Слуга Народу» провела перше онлайн-навчання для понад 500 новообраних голів громад та місцевих депутатів-керівників фракцій у обласних, районних радах та радах громад.

Центральна студія, із якої здійснювалась трансляція заходу, діяла протягом дня для всіх онлайн-учасників із 23 регіонів України.

«Сьогодні ми обговорили реформу децентралізації, поставили завдання партійному активу, як далі рухатись, обговорили питання роботи ЦНАПів і надання якісних послуг на місцях, ефективне використання бюджетних ресурсів, землі тощо», – зазначив голова партії Олександр Корнієнко.

Учасники отримали унікальні знання від ключових авторів та організаторів децентралізації – представників міністерств розвитку громад і територій та цифрової трансформації, народних депутатів. Зокрема, дізналися нову інформацію про те, як формувати місцеві бюджети, як ефективно взаємодіяти з профільними міністерствами та іншими органами влади.

Протягом року партія «Слуга Народу» планує провести близько 20-30 профільних навчальних заходів для депутатів усіх рівнів та голів громад. Найближчий відбудеться в січні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: