fbpx
Сьогодні
11:00 05 Гру 2020

На фабриці під Києвом виготовляли новорічні іграшки із символікою російської армії

На Клавдіївській фабриці ялинкових прикрас було помічено виробництво новорічних іграшок, на котрих було зображення російських збройних сил.

Відео із виготовленням цих іграшок опублікував екскурсовод Сергій Савченко у Фейсбуці.

Все, що потрібно знати про Клавдіївську фабрику ялинкових прикрасБудь ласка, поширте!

Posted by Екскурсовод Сергій Савченко on Friday, December 4, 2020

На Клавдіївській фабриці уже відреагували та виправдовуються, що за шість років із початку війни не змогли повністю відмовитися від російського ринку.

"Частина річної продукції фабрика поставляла в росію, замовлення розміщувалися через CRM-систему, що дозволяло максимально оптимізувати і прискорити виконання замовлень в умовах стислих термінів. Економічна криза та введення карантинних заходів, призвели до скорочення екскурсійного потоку, що поставило питання про подальше існування фабрики, тому розвиток нових проектів зайняв основний ресурс мого часу і всі замовлення від російської сторони йшли безпосередньо без моєї уваги", – пояснює в. о. голови правління фабрики Павло Гукасов.

На фабриці повідомили, що тираж було ліквідовано.

Також Гукасов заявив до авторів відео, що хоче побажати "більш глибоко вникати в суть питань, перш ніж винищувати працю людей і хайпувати на недоліках інших".

Вчора на Клавдієвській фабриці стався інцидент, який вимагає моїх коментарів як представника керівництва…

Posted by Pavel Gukasov on Friday, December 4, 2020

Утім, в іншому пості екскурсовод Савченко не радить возити екскурсантів у Клавдієво, бо "такі підприємства треба зачищати". Він також повідомив, що після того як він із друзями виявив на фабриці іграшки з логотипом армії Росії, їхнє авто довго не хотіли випускати з території підприємства.

Користувачі ж лишають гнівні коментарі під постом Гусакова, закидають йому зраду і обіцяють бойокот продукції фабрики.

Зауважимо, що Клавдіївська фабрика існує під Києвом ще з 1948 року. Там виготовляють ялинкові прикраси зі скла, а інколи проводять екскурсії.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: