fbpx
Сьогодні
19:08 03 Гру 2020

Судді КСУ зустрілись з представниками Венеційської комісії

У Конституційному Суді України під час онлайн-зустрічі з представниками Венеційської комісії обговорили реформування законодавства щодо діяльності КСУ та статусу суддів.

Про це повідомляє пресслужба Конституційного Суду.

"Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький спільно з суддями Суду Віктором Городовенком, Олегом Первомайським, Петром Філюком, Галиною Юровською та Володимиром Мойсиком провели фахову зустріч з експертами Європейської комісії «За демократію через право» (Венеційська комісія)", – йдеться у повідомленні.

Під час заходу сторони обговорили низку питань щодо процесу реформування законодавства, що стосується порядку організації та діяльності Конституційного Суду України та статусу суддів КСУ.

Зазначається, що «у ході зустрічі співрозмовники приділили увагу й іншим актуальним темам та висловили готовність продовжувати активний діалог для поглиблення співпраці».

Раніше повідомлялося, що члени робочої групи Верховної Ради мають до 1 грудня підготувати для розгляду узгоджені законопроєкти для врегулювання конституційної кризи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: