fbpx
Сьогодні
22:28 03 Гру 2020

Порошенко заявив, що Зеленський боїться армії

Фото Reuters

П'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко розповів про зрив військових програм під час керівництва Зеленського.

Про це він сказав під час програми "Червона лінія з Сергієм Висоцьким", передає Еспресо.TV.

"Абсолютна більшість військових програм, які нами були започатковані, зірвані цього року. Були зірвані програми будівництва гуртожитків для військових контрактників, де залишилось фінансувати лише 20%. Зірвана побудова полігонів. Але найкритичнішим я вважаю – не фінансування державно – оборонного замовлення. Розробленні спеціальні проєкти, які нами були презентовані – це є і ракети "Вільха" і "Нептун", сучасна протитанкова зброя, новітні системи радіоелектронної боротьби, були просто не пущені в серію", – сказав Порошенко.

За його словами, армія сьогодні не є пріоритетом ні чинного президента, ні чинної владної команди.

"Президент боїться власної армії, власних військовослужбовців, ветеранів, парадів. Президент не розуміє, чому це так важливо. Шляхом забезпечення суверенітету і цілісності нашої держави є спроба або мрія домовитися з Путіним, зазирнути йому в очі і побачити там мир. Такій людині не потрібно фінансувати армію. Наразі збільшується фінансування тільки МВС, ДБР, прокуратури, СБУ", – зазначив Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: