fbpx
Сьогодні
14:58 01 Гру 2020

Зеленський сказав, що незабаром завершиться реформа прокуратури

фото: Офіс президента

Процес реформування органів прокуратури, на оновлення якої українське суспільство покладає великі надії, буде найближчим часом успішно завершено.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з нагоди професійного свята з працівниками прокуратури в Офісі генпрокурора.

Зеленський висловив переконання, що серед більш як десяти тисяч працівників прокуратури багато чесних і порядних людей, і зазначив, що процес реформування органів прокуратури буде найближчим часом успішно завершено.

«На оновлену прокуратуру наше суспільство покладає великі надії. Я як Президент щиро бажаю вам виправдати їх, ніколи не втрачати власну віру в закон і справедливість, діяти рішуче, швидко, зруйнувати всі стереотипи та досягти історичних успіхів у службі на благо нашої держави», – сказав Зеленський.

Президент також вручив працівникам прокуратури державні нагороди.

«Завдяки таким працівникам прокуратури було притягнуто до відповідальності десятки злочинців. А сотні мільйонів гривень відшкодовано, повернуто або заощаджено державному бюджету. А найголовніше – це саме ті правоохоронці, які щодня «лупають сю скалу». І доводять, що чесний та професійний прокурор в Україні – це не міф, не фантастика й не виняток із правил», – зауважив він.

Зеленський також оглянув експонати Музею історії прокуратури України.

зеленський і венедіктова

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: