fbpx
Сьогодні
21:46 01 Гру 2020

У Німеччині стався масовий наїзд на людей, у МЗС перевіряють чи немає серед постраждалих українців

Фото: The Local

У місті Трір внаслідок наїзду автомобіля на людей у пішохідній зоні загинуло четверо людей.

Уточнені дані навели на брифінгу представники землі Райнланд-Пфальц, повідомляє Укрінформ.

Загинули четверо людей, серед яких 9-місячна дитина і 73-річна жінка, двоє чоловіків середнього віку; четверо перехожих зазнали важких травм, п'ятеро – поранень середньої тяжкості, шестеро – легких, поінформував міністр внутрішніх справ Роджер Левенц.

Водій автомобіля Landrover, 51-річний місцевий житель, німець, був затриманий за чотири хвилини після злочину. Йому вдалося проїхати майже півтора кілометра.

За словами прокурора Петера Фрітцена, мотив дій чоловіка поки "абсолютно не відомий", але з'ясовано, що в момент наїзду в крові чоловіка було 1,4 проміле алкоголю. Зловмисник раніше не потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Проводиться розслідування, у середу буде вирішено, відправлять його у камеру чи у психіатричну клініку для обстеження.

У МЗС повідомили, що українські дипломати з'ясовують, чи є серед постраждалих внаслідок наїзду у німецькому Трірі громадяни України.

"Генеральне консульство України у Франкфурті-на-Майні перебуває у постійному контакті з поліцією міста Трір з метою з'ясування присутності серед постраждалих осіб українських громадян", – йдеться в повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: