fbpx
Сьогодні
11:27 01 Гру 2020

Австрійське архітектурне бюро будує театр в окупованому Севастополі: Україна може ввести санкції

English version here

Олександр Щерба

Австрійське архітектурне бюро "Coop Himmelblau" бере участь у флагманському проєкті Владіміра Путіна в Криму — спорудженні оперного театру в окупованому Севастополі.

Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба.

"Уже певний час курсують чутки про участь архітектурного бюро Coop Himmelblau у флагманському проекті Путина в Криму – спорудженні оперного театру в окупованому Севастополі. На початку жовтня я подзвонив директору бюро Вольфу Пріксу і намагався переконати його не руйнувати свою репутацію участю в цій непрямій і в той же час однозначній легітимізації анексії. На жаль, він не прислухався до моїх аргументів", – написав Щерба в Facebook.

Посол зазначив, що партнерам України в усьому світі буде повідомлено, що колись респектабельне архітектурне бюро укладає нині сумнівні угоди з президентом РФ.

"На нинішньому етапі, коли чутки живо підтверджуються російськими ЗМІ, мені не лишається нічого іншого, як висловити жаль та повідомити архітектору Пріксу, що Україна серйозно вивчає питання введення санкцій щодо нього та його бюро. Наші партнери по всьому світу будуть повідомлені, що колись респектабельне архітектурне бюро укладає нині сумнівні угоди з Путіним", – наголосив Щерба.

На жаль, є підстави вважати, що відоме австрійське архітектурне бюро "Coop Himmelblau" бере участь у побудові оперного…

Posted by Alexander Scherba on Monday, November 30, 2020

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: