fbpx
Сьогодні
14:02 30 Лис 2020

Разумков звернувся до правоохоронців щодо факту нападу на журналістку NewsOne

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до правоохоронних органів і профільних комітетів парламенту щодо інциденту, внаслідок якого на журналістку телеканалу NewsOne вчинив напад невідомий під час прямого ефіру в суботу.

Про це спікер сказав на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп.

"Я звернувся і до правоохоронних органів розібратися в цій ситуації, паралельно я звернувся до профільних комітетів з питань свободи слова (Несторе Івановичу Шуфрич – до вас) і до профільного комітету – пана Монастирського (Денис Монастирський – керівник комітету ВР з питань правоохоронної діяльності) для того, щоб ми як парламент розуміли, що в нас відбувається і з порядком, і зі свободою слова".

Раніше у ЗМІ з'явилося відео про те, як невідома особа вчинила напад на кореспондента телеканалу NewsОne під час прямого ефіру, де вона розповідала про те, як присутні біля Меморіалу пам'яті жертвам Голодомору люди шанують пам'ять загиблих під час голоду. Журналістка назвала акцію "Запали свічку пам'яті" "загальнонаціональним флешмобом", після чого до неї підбіг невідомий чоловік, чиє обличчя було закрите медичною маскою. Він вибив у неї з рук мікрофон і розбив лампадку.

28 листопада київські правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом нападу на журналістку телеканалу NewsОne.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: