fbpx
Сьогодні
12:11 29 Лис 2020

У Чернівцях роздають подарунки за участь на виборах

Фото Reuters

На виборах міського голови Чернівців місцеві спонсори пообіцяли подарунки за присутність на виборах.

Про це повідомляють в ОПОРА.

Профіль в інстаграмі під назвою "Vybory_chernivtsi" в неділю, 29 листопада, розігруватиме подарунки серед тих, хто зробить фото на виборчій дільниці.

Серед подарунків – сертифікати на 500 грн, стрижка, кальяни, безпровідні навушники, вечеря на двох, сертифікат на пуховик. Головний приз – іPhone.

Умовами конкурсу є: підписатись на сторінку "Vybory_chernivtsi", у день голосування 29 листопада зробити фото на дільниці, скинути собі у сторіс, відмітити сторінку "Vybory_chernivtsi" та залишити коментар під конкурсним дописом.

"Фактично, такі заклики не є агітацією, адже у таких закликах прийти на дільниці відсутнє згадування котрогось із кандидатів, але є підстави припускати, що такі оголошення спрямовані спонукати прийти на дільниці електорат одного із кандидатів. Адже нагадаємо, що агітація за/проти кандидатів в переддень і день голосування заборонена, так само і як заборонено супроводження агітація наданням виборцям матеріальних благ", – зазначає радниця з юридичних питань ОПОРИ Тетяна Юзвяк.

Нагадаємо, у другому турі в Чернівцях беруть участь кандидати Роман Клічук ("Єдина альтернатива") та Віталій Михайлішин ("Команда Михайлішина").

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: