fbpx
Сьогодні
09:56 29 Лис 2020

Прем'єр-міністр прибув до Стамбула

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув до Туреччини з робочим візитом. Літак прем'єра приземлився в аеропорту Стамбула.

Про це повідомляє Укрінформ.

Візит голови українського уряду триватиме два дні – розпочинається у Стамбулі та завтра продовжиться в столиці Туреччини – Анкарі.

Сьогодні Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрінеться з міністром промисловості та технологій Турецької Республіки Мустафою Варанком, представниками турецького бізнесу. Завтра в Анкарі Прем'єр-міністр України матиме зустріч з керівництвом Турецької Республіки.

У робочій поїздці до Туреччини Прем'єр-міністра України супроводжують віцепрем'єр міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр інфраструктури України Владислав Криклій, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, заступник міністра розвитку, економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

Українська делегація прилетіла до Туреччини літаком Ан-148.

Повноважний посол України в Стамбулі Андрій Сибіха зазначив у Твіттері, що прибуття на Ан-148 є вельми важливим і символічним, що означає очікування на співпрацю із Туреччиною в області авіабудування.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: