fbpx
Сьогодні
09:44 29 Лис 2020

На журналістку NewsOne напали біля Музею Голодомору

На журналістку телеканалу Newsone напали у прямому етері в суботу ввечері під час всеукраїнської акції "Запали свічку пам'яті".

Про це повідомив народний депутат Олександр Качура (фракція "Слуга народу") у Телеграмі.

"Направив депутатське звернення з вимогою негайно порушити кримінальну справу за фактом нападу на журналіста телеканалу NEWSONE", – написав він.

Також нардеп зазначив, що чекає публічної реакції генерального прокурора України Ірини Венедіктової, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції Ігоря Клименка.

У поліції Києва потім заявили, що розпочали кримінальне провадження за фактом перешкоджання журналістській діяльності на столичному Печерську.

"Під час роботи знімальної групи одного з телеканалів до кореспондентки підбіг невідомий та вибив мікрофон із рук… Після вчинення протиправних дій чоловік втік. Правоохоронці задокументували подію, провели ряд необхідних першочергових слідчих дій, поспілкувалися зі свідками та вилучили записи з камер відеонагляду", – повідомляють у поліції.

У поліції запевнили, що наразі проводяться слідчо-оперативні заходи, спрямовані на встановлення та затримання особи, яка вчинила це кримінальне правопорушення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: