fbpx
Сьогодні
14:59 28 Лис 2020

Стало відомо, коли Рада розгляне законопроєкти щодо КСУ та НАБУ

Фото Getty Images

На зустрічі лідерів фракцій Верховної ради було розглянуто питання щодо прийняття деяких законопроєктів.

Про це розповідає заступник голови фракції "Голос" Ярослав Железняк у Телеграмі.

Щодо законів, які мають врегулювати конституційну кризу в країні, то за словами Железняка тут і досі немає ясності, чи будуть вони розроблені та поставлені на голосування вже на найближчому тижні. "Смішно, що Президент вніс свій закон №4434 про декларації на день раніше, ніж повинна була робоча група. Тепер будуть знову шукати компроміс до кінця тижня. Коли ми голосуємо невідомо", – пише нардеп.

Закон про НАБУ, за словами Железняка, теж наступного тижня не варто очікувати. "Повинні пройти терміни на вивчення закону", – наголошує він.

Закон про РРО нардеп називає "черговою спробою щось вирішити з ФОПами".  Железняк повідомив, що лідери фракцій "домовилися домовитися".

Щодо законів про підтримку бізнесу, то наразі фракції його вивчають, але розглядається варіант провести його швидше, аніж за тиждень. Це пов'язано із тим, що є ризик впровадження локдауну, а тому закони мають бути опубліковані до 9 грудня.

Також під час зустрічі було встановлено, що позачергова сесія Верховної Ради, де будуть розглядати держбюджет, відбудеться не раніше 7 грудня.

Також Железняк повідомив, що вже є базовий сценарій щодо впровадження локдауну.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: