fbpx
Сьогодні
22:55 28 Лис 2020

Арахамія розповів про новий вид локдауну від Кабміну

Фото Reuters

Кабмін України розглядає можливість введення "інтелектуального локдауну", який буде враховувати реалії з захворюваністю на коронавірус COVID-19 у кожному регіоні.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24″ розповів глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Імовірність повного локдауну 90%. Є шанси, що нам пощастить, але поки виглядає так, що ймовірність дуже висока. Тепер питання, як його правильно ввести і в якому форматі. Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий… скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт і так далі", – заявив Арахамія.

"Слуга народу" оцінив можливість зупинки громадського транспорту під час карантину:

"Давайте розглянемо. Якщо ми зробимо локдаун умовно завтра, то всі підприємства працюють, і ми в цьому локдауні повинні погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро. В цьому випадку ми зіткнемося з величезними труднощами по розвезенню людей, яким чином вони доберуться до роботи. Якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то взагалі-то ця проблема (транспортна – ред.) знімається як така. З точки зору наслідків і незручностей для людей – звичайно, це зіпсує новорічні свята, але проте це не так сильно вдарить по економіці".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: