fbpx
Сьогодні
16:29 26 Лис 2020

В "АТБ" знову ввели час відвідування для літніх людей

З 23 листопада у всіх магазинах АТБ, вже діє спеціальний регламентний час для людей похилого віку. З 9.00 до 10.00 вони можуть без зайвих ризиків для свого здоров'я здійснити свої щоденні покупки.

Для цього виділено окрему касу і можливість розрахуватися без черги. При цьому, їх право прийти в магазин і в будь-який інший, зручний для них час, не обмежується.

"Перешкоджати відвідування магазинів в означений час іншим покупцям, наші співробітники не будуть. Але! Ми закликаємо Вас поставитися до такої норми з розсудливістю і розумінням. Просимо проявити свою громадянську і соціальну відповідальність. Турботу про тих, хто потребує її сьогодні найбільше!", – наголошують у пресслужбі мережі.

"Нагадаю, що ми були першими, хто в умовах весняного жорсткого локдауну реалізували цю соціальну ініціативу. На жаль, сьогодні люди похилого віку залишаються у групі найбільшого ризику при зараженні коронавірусом. Про це говорить щоденна й невтішна статистика. З огляду на той фактор, що серед більш ніж 4 мільйонів щоденних відвідувачів наших магазинів є така категорія покупців, ми повторно вводимо для них пріоритетний час обслуговування", – підкреслив гендиректор мережі Борис Марков.

С понедельника, во всех наших магазинах действует специальный, регламентный час для людей пожилого возраста. С 9.00 до…

Posted by Борис Марков on Thursday, November 26, 2020

Нагадаємо, навесні в "АТБ" вже запроваджували окремий час відвідування для літніх людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: