fbpx
Сьогодні
18:00 26 Лис 2020

Партія "Слуга народу" заявила про спроби політичної корупції в Київській облраді, — Корнієнко

Партія «Слуга Народу» вимагає припинити спроби політичної корупції в Київській облраді.

Про це заявив голова політсили Олександр Корнієнко.

За нашими даними, під час голосування за очільника Київської обласної ради кандидат на посаду від партії «За майбутнє» Ярослав Москаленко міг вдаватися до політичної корупції та скуповування голосів депутатів Київоблради.

«Ми обурені інформацією про ймовірні спроби підкупу голосів депутатів Київської обласної ради кандидатом на посаду її очільника Ярославом Москаленком. Для нас політична корупція є абсолютно неприйнятною. Закликаємо всі політсили, включно зі «Слугою Народу», не вдаватися до нечесних методів боротьби», – підкреслив Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, голосування за очільника Київської обласної ради відбулося в середу, 25 листопада. Від «Слуги Народу» висунули Олександра Склярова, який нині є першим заступником голови Київської облдержадміністрації. Своєю чергою, Ярослав Москаленко претендував на посаду від партії «За майбутнє».

Жодному з кандидатів не вистачило необхідного мінімуму підтримки – 43 голосів. У п'ятницю планується повторне голосування за очільника Київської облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: